Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sült libaszárnytő sült krumplival, párolt brokkolíval

Hozzávalók

  • 4 db libaszárnytő
  • őrölt fekete bors
  • méz
  • 2 ek libazsír
  • 2 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 szál kakukkfű
  • őrölt fekete bors
  • 6 db krumpli
  • 0,5 brokkoli
  • ketchup

Elkészítés

    1. A libaszárnytőket megsózzuk, megborsozzuk, locsolunk rá mézet. A hagymákat meghámozzuk és félbevágjuk. 
    2. Egy tepsit libazsírral kikenünk, rárakjuk a libaszárnytő darabokat, a kakukkfüvet, mellé a hagymákat, ezekre is zsírt teszünk, majd berakjuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 1 óra alatt ropogósra sütjük.
    3. A krumplikat héjastul megfőzzük, majd meghámozzuk, és kacsazsírban megsütjük. A brokkolit megpároljuk. 

     

Megjegyzés

Márton-napra egy fejedelmi, de olcsó étel.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin