Elkészítés: A libahájat kockára vágom, kisütöm a zsírját, kiszedem a tepertődarabkákat, és a forró libazsírban 2-3 percig sütöm a májat, amíg szép világosbarnás kérge lesz.
Ezt követően átteszem egy jénai tálba, ráöntöm a zsírt, felöntöm a tejjel - igyekszem olyan tálat választani, amibe éppen belefér a máj, és a tej/zsír keveréke ellepi -, beleteszem a fokhagymát, a szemes borsot, a babérlevelet, a megpucolt, félbevágott vöröshagymát, és 180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütöm.
Pirítós kenyérre kenve, apróra vágott lilahagymával megszórva kínálom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre