Elkészítés:
1.) A lazac filéket besózzuk, borsozzuk, esetleg egy kis halfűszerrel ízesítjük, és egy teflonban kevés olívaolajon néhány perc alatt pirosra sütjük.
2.) A gombát, az újhagymát és a paprikát megtisztítjuk, felszeleteljük. Egy teflonba kevés olíva olajat öntünk, és beleszórjuk a zöldségeket. Megszórjuk grill fűszerrel, és puhára pároljuk őket. (Mivel a gomba levet ereszt, nem is kell semmi más folyadékot önteni hozzá.)
3.) A halat végén a zöldségek mellé tesszük, és átmelegítjük, ha kihűlt volna, majd mindent frissen, forrón tálalunk. Nagyon gyorsan elkészül, könnyű és finom ebéd vagy vacsora lehet belőle.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre