Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült kacsamáj szarvasgombás mézzel és sárgarépafőzelékkel

MME MME
30 perc
bonyolult
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A répát megtisztítjuk, lereszeljük. A finomra vágott fokhagymát vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a lereszelt répát, a tejszínt beleöntjük, megsózzuk, puhára pároljuk. Amikor elkészültünk, hozzáadjuk az Aranyszarvas Szarvasgombás Mézet.

A kacsamájat 1 cm-es szeletekre szeljük, majd közepesen forró serpenyőben oldalanként 1-1 percig sütjük. Ezután félrehúzzuk, és fóliával letakarva 5 percig pihentetjük.

A sárgarépa főzelékkel tálaljuk, zöldsalátával díszítjük. Pirított bagettet kínálunk mellé.

Megjegyzés

Recept és fotó: Aranyszarvas - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss