Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sült kacsacombok almás-hagymás burgonyával

Hozzávalók

  • 2 db kacsacomb
  • bors
  • 1 szál rozmaring
  • Köret:
  • 3 db burgonya
  • 2 db alma
  • 2 db vöröshagyma
  • 5 dkg vaj

Elkészítés

    1. A combokat megtisztítjuk, a bőrös felét beirdaljuk. A combokat sózzuk-borsozzuk, és megszórjuk aprított rozmaringgal, majd alaposan beledörzsöljük a fűszereket.
    2. Bőrös felükkel lefelé egy tepsibe tesszük, fóliával letakarjuk, és 200 fokon 20 percig sütjük.
    3. A burgonyát meghámozzuk és cikkekre vágjuk. Az almát kicsumázzuk és gerezdekre szeleteljük. A vöröshagymát megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágjuk. Az előkészített burgonyát, almát és hagymát egy nagyobb tepsibe tesszük. Finoman sózzuk, rákockázzuk a vajat, és összeforgatjuk.
    4. A kacsacombokat kivesszük, bőrös felükkel felfelé a köretre fektetjük, és az egészet így tesszük vissza a sütőbe 35 percre, amíg a combok megpirulnak és a köret megpuhul.

    KACSACOMB SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL >>> 

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin