Keress receptre vagy hozzávalóra

Sült kacsacomb petrezselymes újkrumplival és fehérboros káposztával

Hozzávalók

  • Hozzávalók 2 személynek:
  • 2 db kacsacomb
  • 4 db újkrumpli
  • petrezselyem
  • 20 dkg savanyú káposzta
  • 1 dl fehérbor
  • 2 db babérlevél
  • köménymag
  • őrölt feketebors
  • ecetes torma
  • barackbefőtt
  • olívaolaj

Elkészítés

    Elkészítés: A kacsacombokat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, s beteszem a hűtőbe 48 órára egy serpenyőben.

    Sütéskor mellérakom a megtisztított újkrumplit és a káposztát, melyre babérlevelet rakok, borsozom és locsolok rá fehérbort. Lefedem a serpenyőt, és beteszem a 200 C fokra előmelegített sütőbe. Amikor a hús puhára sült, leveszem a fedőt, és pirosra sütöm, a krumplira rakok vagdalt petrezselymet.

    A kacsacombot a petrezselymes krumplival, a boros káposztával, barackbefőttel és tormával tálalom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek