Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sült kacsacomb párolt lilakáposztával

Hozzávalók

  • Hozzávalók 2 személynek:
  • 2 db kacsacomb
  • 2 gerezd fokhagyma
  • rozmaring
  • kakukkfű
  • őrölt feketebors
  • olívaolaj
  • 1 kis fej lilakáposzta
  • köménymag
  • cukor
  • ecet
  • 6 db kicsi burgonya

Elkészítés

    Elkészítés: A kacsacombokat bepácolom: bedörzsölöm a fokhagymával, sózom, borsozom, meglocsolom az olívaolajjal, ráteszem a rozmaring- és kakukkfűágakat, beteszem a hűtőbe egy éjszakára.

    Másnap egy serpenyőben, fedő alatt elkezdem sütni. Időnként megfordítom, meglocsolom a szafttal.

    Közben a krumplikat előfőzöm, a káposztát lereszelem. Egy serpenyőben a köménymagot megpirítom, megszórom cukorral, karamellizálom. Ráteszem a káposztát, sózom, borsozom, meglocsolom pici ecettel, megpárolom. A krumplikat megsütöm.

    Amikor a kacsacomb omlósra sült, a krumplival, a párolt lilakáposztával és friss, ropogós, cikkekre vágott almával tálalom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin