Elkészítés: A kacsacombokat bepácolom: bedörzsölöm a fokhagymával, sózom, borsozom, meglocsolom az olívaolajjal, ráteszem a rozmaring- és kakukkfűágakat, beteszem a hűtőbe egy éjszakára.
Másnap egy serpenyőben, fedő alatt elkezdem sütni. Időnként megfordítom, meglocsolom a szafttal.
Közben a krumplikat előfőzöm, a káposztát lereszelem. Egy serpenyőben a köménymagot megpirítom, megszórom cukorral, karamellizálom. Ráteszem a káposztát, sózom, borsozom, meglocsolom pici ecettel, megpárolom. A krumplikat megsütöm.
Amikor a kacsacomb omlósra sült, a krumplival, a párolt lilakáposztával és friss, ropogós, cikkekre vágott almával tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre