Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült kacsacomb lecsós tésztával

90 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A combokat befűszerezem, meglocsolom olajjal, majd alufólia alatt 1 óráig párolom a sütőben. Ha letelt az idő, leveszem róla az alufóliát, és további fél óra alatt szép aranybarnára sütöm.

Eközben felrakom a tésztát főni, és egy előzőleg elrakott befőttes üveg lecsót felmelegítek. Természetesen frissen is lehet készíteni lecsót, ha van friss alapanyag. Ha kész a tészta, leszűröm, majd összekeverem a lecsóval.

A lecsós tésztát a sült kacsacombbal tálalom.

Megjegyzés

Bármilyen sült hússal finom ez a köret. Tökéletes párosítás, amikor elegünk van a burgonya-rizs kombinációból. - sundinoanya

Ezek is érdekelhetnek

Friss