Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült kacsacomb hagymás krumplival és párolt káposztával

90 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A kacsacombokat sózom, borsozom, meglocsolom olajjal, s beteszem a hűtőbe.

A káposztát vékonyra vágom, egy serpenyőben kevés olajon köménymaggal és vörösborecettel megpárolom.

A krumplit megfőzöm, megpucolom, összetöröm, kevés vajjal összekeverem. Egy serpenyőben az aprított hagymával és fokhagymával átpirítom.

A combokat belehelyezem egy nyél nélküli serpenyőbe, kevés vizet öntök alá, lefedem, s nem túl nagy lángon párolom, időnként meglocsolom.

Amikor a combok már megpuhultak, beteszem a serpenyőt a 200 fokra előmelegített sütőbe, s rövid idő alatt aranybarnára grillezem.

Tálaláskor teszek a tányérra 1-1 kacsacombot, mellé hagymás krumplit és párolt káposztát, valamint 1-1 sárgabarackot, amibe teáskanálnyi áfonyalekvárt rakok.

Ezek is érdekelhetnek

Friss