Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sült harcsa

Hozzávalók

  • 1 db harcsafilé
  • bors
  • 1 ek tönkölybúzaliszt
  • 1 tk kukoricadara
  • 1 mk pirospaprika
  • 1 db citrom
  • 2 ek olívaolaj (zöldfűszeres)

Elkészítés

    1. A halat leöblítjük, majd leitatjuk a róla a vizet, és ujjnyi szeleteket vágunk belőle. Megsózzuk, megborsozzuk.
    2. Összekeverjük a tönkölybúzalisztet, a kukoricadarát és a pirospaprikát, és beleforgatjuk a halszeleteket.
    3. Egy serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a halat, és amikor az egyik oldala megsült, beledobunk 1-2 karika citromot, és megfordítjuk a halakat. Lassú tűzön kb. 7-8 perc alatt készre sütjük, majd papírtörlőre szedjük. Salátával vagy párolt zöldséggel kínáljuk.

      Még több halétel >>> 

      Diétás finomságok >>> 

Megjegyzés

Nagyon gyorsan kész. Fogyókúrázóknak remek fogás, de természetesen mindenkinek ajánlom!

BiroSari
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin