Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült harcsa

30 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

  1. A halat leöblítjük, majd leitatjuk a róla a vizet, és ujjnyi szeleteket vágunk belőle. Megsózzuk, megborsozzuk.
  2. Összekeverjük a tönkölybúzalisztet, a kukoricadarát és a pirospaprikát, és beleforgatjuk a halszeleteket.
  3. Egy serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a halat, és amikor az egyik oldala megsült, beledobunk 1-2 karika citromot, és megfordítjuk a halakat. Lassú tűzön kb. 7-8 perc alatt készre sütjük, majd papírtörlőre szedjük. Salátával vagy párolt zöldséggel kínáljuk.

    Még több halétel >>> 

    Diétás finomságok >>> 

Megjegyzés

Nagyon gyorsan kész. Fogyókúrázóknak remek fogás, de természetesen mindenkinek ajánlom! - BiroSari

Ezek is érdekelhetnek

Friss