Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült gomolya csicseriborsó-salátával

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: Ha száraz csicseriborsóval dolgozunk, akkor egy éjszakára beáztatjuk, majd új vízben sóval megfőzzük. Ha konzervet használunk, leszűrjük.

Az avokádót meghámozzuk, szeletekre vágjuk. A paradicsomot is meghámozzuk, felszeleteljük. Összekeverjük a csicseriborsóval, sózzuk, kis olajjal és citromlével fűszerezzük, petrezselymet is tehetünk bele.

A gomolyát 4 szeletre vágjuk, és forró teflon serpenyőben pirosra sütjük. A salátával tálaljuk.

Megjegyzés

Dunszt Zsolt receptje, Győrfi Viki fotója.

Zsolt további receptjeit és történeteit a Mesterkurzus blogban találod! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss