Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült édesburgonya gombával és spenóttal

MME MME
75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A burgonyákat alaposan megmossuk, majd egészben, egyesével alufóliába csomagoljuk. Ha ezzel megvagyunk, 200 fokra előmelegített sütőben kb. 1 óra alatt puhára sütjük.
  2. A gombát megtisztítjuk, majd kis cikkekre vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, beletesszük a gombát, és erős lángon elkezdjük sütni. Ezután hozzáreszeljük a meghámozott fokhagymát, végül hozzáadjuk a megmosott, megszárított bébispenótot is. Megpároljuk, aztán sóval és szerecsendióval ízesítjük. 
  3. A készre sült burgonyákat kicsomagoljuk, a tetejüket levágjuk, a belsejüket pedig villával fellazítjuk, aztán rájuk kanalazzuk a spenótos gombát.

HÉJÁBAN SÜLT IRDALT ÉDESBURGONYA (HASSELBACK BURGONYA) 

MAGYAROS ÉDESBURGONYA KRÉMLEVES 

TÜKÖRTOJÁSSAL TÖLTÖTT ÉDESBURGONYA 

Ezek is érdekelhetnek

Friss