A húst kockára, a hagymákat apróra vágom, a paprikát és paradicsomot darabolom.
Egy serpenyőben olívaolajon megdinsztelem a hagymát, majd a húst, hozzáadom a paprikát, paradicsomot, chili paprikát, sózom, borsozom, megszórom piros paprikával, s adok hozzá kevés köménymagot, felöntöm egy kevés vízzel, vízzel. Zsírjára sütöm, majd ismét öntök hozzá vizet.
A tarhonyát olajon megpörkölöm, sózom, borsozom, és öntök hozzá vizet, megfőzöm.
Egy másik serpenyőben olajon megdinsztelem, sütöm a cukkinit, sózom, borsozom, és szórok rá curryt.
Amikor a pörkölt már majdnem kész, öntök hozzá vörösbort.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre