Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült csülök sárgaborsóval

MME MME
120 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A megtisztított sárgaborsót előző este beáztatjuk. A csülköt alaposan megmossuk, majd 1,5 l hideg vízbe feltesszük főni, ha megpuhult, kivesszük a levéből, és még melegen kicsontozzuk.
  2. A csülök főzőlevébe tesszük az átmosott sárgaborsót, hozzáadjuk a babérlevelet, a majoránnát, egy kevés borsot. Amikor a borsó félpuha, hozzáadjuk a megtisztított, karikára vágott zöldséget, és az erőleveskockát, és puhára főzzük.
  3. A csülköt előmelegített sütőben ropogósra sütjük, majd felszeleteljük. A sárgaborsót előmelegített, mélyebb tálba szedjük. Tetejére fektetjük a csülköt, meghintjük vékony szeletekre vágott póréhagymával, és azonnal tálaljuk.

HA VAN EGY CSOMAG SÁRGABORSÓD, DE NEM AKARSZ BELŐLE FŐZELÉKET FŐZNI >>> 

CSÜLKÖS BABRAGU ÁDÁM KONYHÁJÁBÓL >>> 

Megjegyzés

Halmos Tiborné receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss