A csirkemellet kisebb darabokra vágjuk, majd megpirítjuk a felforrósított olajon. Kivesszük és félretesszük.
Falatnyi darabokra vágjuk a megtisztított padlizsánt, paprikát, cukkinit és paradicsomot. Megfonnyasztjuk a felaprított hagymát a csirke pecsenyelevében, majd hozzáadjuk az előkészített zöldségeket és 5 percig együtt pirítjuk. A zöldségragut az összezúzott fokhagymával ízesítjük. Belekeverjük a szóját és a ketchupot. Végül sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és meghintjük a gyömbérrel.
A zöldségekhez adjuk a húst is, és további 5 percig együtt főzzük. Friss zöldfűszerekkel díszítjük. Petrezselymes rizzsel tálalhatjuk.
Kifilézett csirkecombból, sertéscombból vagy pulykamellfiléből is elkészíthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre