Elkészítés: A csirkemájat letisztítjuk, a vöröshagymát vékonyra felkarikázzuk. Kevés növényi olajjal kikent tepsibe tesszük őket, lazán összekeverve, és előmelegített sütőben, nagy hőfokon, hirtelen készre sütjük. Sütés közben ízesítjük majoránnával, borssal és a végén kevés sóval. Készülhet nyílt lángon is, akkor a hagymát előbb fonnyasszuk meg, de vigyázzunk, mert a máj pattog sütés közben! Ha nem konzerv babot használunk, áztassuk be előző este és másnap babérlevéllel, sóval, fokhagymával főzzük puhára. Az olíván megfuttatott póréhagymára dobjuk ezután a babunkat és a kockázott, hámozott paradicsommal összesütjük. Ha elkészült, összekeverjük az előzőekben már ismertetett módon elkészített barnarizzsel és megszórjuk petrezselyemzölddel.