Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült csirkecomb zöldséges bulgurral

MME MME
90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén

Elkészítés

  1. A sült csirkecomb zöldséges bulgurral elkészítéséhez a csirkecombokat megtisztítjuk, és alaposan bedörzsöljük sóval, borssal.
  2. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és pirosra sütjük benne a combokat, majd a zsiradékkal együtt áttesszük egy tepsibe. Alufóliával lefedjük, és 165 fokon 45 percig sütjük. Majd a fóliát levéve 200 fokon 5-10 percig pirítjuk.
  3. A sárgarépát megtisztítjuk és karikákra vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük. A bulgurt egy kevés olajon megfuttatjuk, majd felöntjük másfélszeres mennyiségű vízzel. Sózzuk, beletesszük a répát és a brokkolit, és fedő alatt puhára főzzük. Együtt tálaljuk a csirkecombbal. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss