Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sült csirkecomb zöldséges bulgurral

default user icon

Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb (alsó, felső)
  • bors
  • 3 ek olaj
  • 2 szál sárgarépa
  • 1/2 fej brokkoli
  • 1 bögre bulgur

Elkészítés

    1. A csirkecombokat megtisztítjuk, és alaposan bedörzsöljük sóval, borssal. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és pirosra sütjük benne a combokat, majd a zsiradékkal együtt áttesszük egy tepsibe. Alufóliával lefedjük, és 165 fokon 45 percig sütjük. Majd a fóliát levéve 200 fokon 5-10 percig pirítjuk.
    2. A sárgarépát megtisztítjuk és karikára vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük. A bulgurt kevés olajon megfuttatjuk, majd felöntjük másfélszeres mennyiségű vízzel. Sózzuk, beletesszük a répát és a brokkolit és fedő alatt puhára főzzük és együtt tálaljuk a csirkecombbal.

    OMLÓS ÉS SZAFTOS CSIRKECOMB: 15 ELLENÁLLHATATLAN RECEPT >>> 

    12 SZUPERÉTEL BULGURRAL, KÖLESSEL, QUINOÁVAL >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin