Sült csirkecomb tepsis burgonyával

Hozzávalók

  • 2 db csirkecomb
  • fél kg burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • fekete bors (őrölt)
  • köménymag (őrölt)
  • 2 evőkanál étolaj

Elkészítés

    1. A húst alaposan megmossuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk.
    2. Tepsibe tesszük az olajat, ráhelyezzük a burgonyát, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk.
    3. Rátesszük a hagyma szeleteket is. Erre helyezzük a csirkecombokat, amiket mindkét oldalukon bedörzsölünk sóval, borssal.
    4. Alufóliával letakarjuk és előmelegített 200 C fokos sütőbe mehet 60 percre, majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek