Elkészítés: A salátát leveleire szedjük, alaposan megmossuk. A túrót, a rokfort sajtot és a vajat villával szétnyomkodjuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük. A salátalevelek vastagabb részeit leszedjük. A leveleket alufóliára terítjük. A sajtos-túrós masszából hengereket formázunk, és a salátalevelekbe tekerjük. Alufóliába csavarjuk, és a hűtőbe tesszük.
A csirkecombokat sózzuk, befűszerezzük, tepsibe rakjuk, pici vizet és olajat öntünk alá. Sütőben szép pirosra sütjük.
A megsült combokat a felszeletelt tekercsekkel tálaljuk. Melegen és hidegen is finom. Ha hidegen kínáljuk, pirított kifli- vagy zsemleszeleteket adhatunk mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre