Keress receptre vagy hozzávalóra

Sült csirkecomb párolt répával és újkrumplival

Hozzávalók

  • 4 db csirkecomb
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 2 szál sárgarépa
  • 30 dkg újkrumpli
  • 1 gerezd fokhagyma
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős pirospaprika
  • napraforgóolaj
  • kakukkfű
  • petrezselyem

Elkészítés

    1. A megmosott és szárazra törölt csirkecombot bedörzsöljük a fokhagymával, megsózzuk, megborsozzuk, , megszórjuk paprikával és meglocsoljuk egy kevés olajjal. Ezután lefedve egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
    2. Másnap a krumplikat áztatás után megkapargatjuk, és sós vízben előfőzzük. A répát megpucoljuk, felkarikázzuk, megsózzuk, megszórjuk kakukkfűvel, és megpároljuk. A krumplit egy serpenyőben a csirkecombbal együtt megsütjük.
    3. Amikor már majdnem kész, a krumplit megszórjuk aprított fokhagymával és petrezselyemmel. A csirkecombot a párolt répával és a petrezselymel burgonyával tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin