A combokat megmossuk, a csontok mentén bevágjuk kissé a hús vastag részét, majd megsózzuk őket.
Egy nagy serpenyőben felforrósítunk 2 ek olajat, és körbepirítjuk benne a combokat. Hozzáöntjük az alaplét, felforraljuk, majd kis lángon, fedő alatt puhára pároljuk a húst.
Közben egy lábasban felforralunk 300 ml vizet. Megsózzuk, belefacsarjuk a lime levét. Ezután hozzáadjuk a rizst, átkeverjük, majd nagyon kis lángon, lefedve puhára pároljuk a rizst 18 perc alatt.
Finomra vágjuk a leöblített petrezselymet és a meghámozott fokhagymát, majd elkeverjük a maradék olajban. Nagy lángon ropogósra pirítjuk a csirkecombokat. Rájuk simítjuk a fűszeres keveréket, majd a lime-os rizzsel tálaljuk. Friss salátát kínálhatunk mellé.