Elkészítés: Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat közepes lángon. Süssük a kissé kiklopfolt hús mindkét oldalát szép barnás-pirosra, majd szedjük ki egy tányérra.
A serpenyőben maradt olajba tegyük bele a fokhagymát, fonnyasszuk 2 percig. Öntsük fel a borral vagy a balzsamecettel, és kavargassuk 3 percig, hogy le ne ragadjon, és öntsük
hozzá az alaplét is.
Tegyük vissza a serpenyőbe a sült csirkemelleket, ha levet eresztett, azzal együtt. Süssük tovább kb. 5 percig, ha szükséges, tegyünk bele még sót és borsot.
Köretként párolt brokkolit, párolt rizst kínálhatunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre