Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült cseresznye fagyival és gyümölcskenyérrel

MME MME
4/5
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Süssük meg a kimagozott cseresznyét egy serpenyőben 1 evőkanál olvasztott margarinnal és mézzel. Szórjunk rá egy kevés fahéjat és őrölt borsot. Adjuk hozzá az összetört pisztáciát.

Pirítsuk meg a gyümölcskenyeret, majd helyezzük tányérokra, 1-2 gombóc fagyit tegyünk rá, a tetejére öntsünk cseresznyeszószt.

Megjegyzés

Ezt a receptet más vörös gyümölcsökkel is elkészíthetjük (eperrel, ribizlivel, málnával). Ha éppen nincs szezon, használhatunk másfajta gyümölcsöket is: almát, mazsolaszőlőt vagy körtét.

Fotó: Carte dOr - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss