Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sült céklafasírtos saláta

Hozzávalók

  • salátakeverék (rukkola, spenót, madársaláta)
  • 10 dkg cékla
  • 20 dkg darált pulykamell
  • 10 dkg eper
  • 3 dkg tökmag
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítés

    1. A céklát megpucoljuk, majd apró lyukú reszelőn lereszeljük. A ledarált pulykamellet sóval és borssal ízesítjük, majd összekeverjük a reszelt céklával.Apró golyókat formázunk a masszából és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezve, a 220°C-ra előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 25 percig sütjük. 
    2. Eközben felszeleteljük az epret, a tökmagot száraz serpenyőben, néhány perc alatt megpirítjuk.
    3. Ha megsültek a céklás golyók, összeállítjuk a salátát a salátakeverékből, a céklás pulykagolyókból, az eper szeletekből és a tökmagból.Kevés olívaolajjal meglocsolva tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin