Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sült borjúmáj kakukkfűvel és almával

MME MME
1 5/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A májszeleteket bedörzsöljük borssal és sok-sok kakukkfűvel, majd teflonserpensőben minimális zsiradékon átsütjük mindkét oldalukat. Tényleg legyen jól átsütve! Mikor kész, enyhén megsózzuk.
Közben a nem túl vékony szeletekre vágott almát kevés vajra téve, kevés vízzel (vagy borral) felöntve, fahéjjal meghintve fedő alatt megpároljuk. Vegyük le a tűzről, mielőtt szétfőne! Adjuk a sült máj mellé, rizs kíséretében.

Megjegyzés

A máj-kakukkfű-alma ízharmóniája utánozhatatlan. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss