Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Süllő brokkolival

MME MME
5/5
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Előkészítés: A római tálat 20 percre hideg vízbe áztatjuk. A hagymát meghámozzuk, karikákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A halat
megmossuk.
Elkészítés: A római tálba fektetjük a halat, rászórjuk a hagymakarikákat, a gombát, a zöldfűszereket, és ráterítjük a szalonnaszeleteket. A borba belenyomjuk a fokhagymát, sóval, borssal fűszerezzük, és a halra öntjük. Megcsepegtetjük citromlével. A római tálat lezárjuk, betesszük a hideg sütőbe. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) bekapcsoljuk, és a halat kb. 45 percig sütjük. A brokkolit hagyjuk kiengedni, vagy rózsáira szedjük, és alaposan megmossuk. A sütési idő letelte előtt 25 perccel beleszórjuk a római tálba. Befejezzük a sütést. Párolt rizst vagy fehér pirítós kenyeret kínálunk hozzá.

Megjegyzés

1 adag: 2380 kJ/570 kcal
- MME

Ezek is érdekelhetnek