A sütőt 180 fokra előmelegítjük (lehetőleg légkeveréses üzemmódon használjuk).
Az édesburgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, összeforgatjuk az olívaolajjal és a fűszerekkel, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A sütő legfelső részén 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük. (Ha puhábban szeretjük, egy kicsit tovább hagyjuk bent a sütőben.)
Közben egy kisebb tálban összekeverjük a citrom és a lime levét a reszelt vagy zúzott fokhagymával, a csilipehellyel és az aprított petrezselyemmel.
A halszeleteket alufóliára helyezzük, oldalukat alaposan átkenjük a fűszeres olajjal. A halfiléket ezután leöntjük a maradék páccal, és becsomagoljuk a fóliába vagy sütőpapírba.
Amikor az édesburgonya már 15 perce sül, a halat is a sütőbe toljuk, és 10-12 perc alatt készre sütjük az egészet.