Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Strasbourgi libamájas töltött tojás, paprika és paradicsom

15 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A tojásokat keményre főzöm, a héját eltávolítom, hosszában kettévágom. A sárgáját kikanalazom, beleteszem egy keverőtálba, az aprított hagymát, fokhagymát, chilit, petrezselymet hozzáadom, fűszerezem, a vajjal, majd a libamájkrémmel habosra keverem.

A paprikát félbevágom, kicsumázom, a papricsomokat is félbevágom, a belsejét eltávolítom.

Egy tálra rakok jégsalátaleveleket, ráhelyezem a tojásokat, a paprikát és a paradicsomokat, megtöltöm őket a krémmel, nyomok rájuk Piros Aranyat. Körberakom paradicsomszeletekkel. Petrezselyemmel díszítem.

Megjegyzés

Márton-nap lévén - ha már nem sütöttem libát, de hogy mégis legyen valami libás étel, mivel nem szeretnék egész évben éhezni - egy hideg vacsorát készítettem tegnap. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss