Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Steak vegyes borsmártással

60 perc
bonyolult
átlagos
2 adag

Elkészítés

1.

Mossuk meg a húsokat. Reszeljük le a fél hagymát és a fokhagymát, keverjük össze egy evőkanál olajjal, kávéskanál sóval borssal. 

2.

A szeletek egyik oldalára rakunk egy cseresznyemagnyi mustárt és a hagymás keverékből egy keveset, és jól masszírozzuk bele. Tegyük a hűtőbe fél órára.

3.

Egy serpenyőben előhevítünk egy adag vajat, teszünk hozzá kevés olajat, és a bélszínt magas lángon oldalanként 1 perc 15-30 másodpercig sütjük. A szeleteket sütés után pihentetjük, tálaláskor KOCHs Grillisimo Steak szósszal tálaljuk.

Megjegyzés

A mártást házilag is elkészítheted: vegyes egész szemes borsot vajon piríts le, adj hozzá 1 dl szárnyas alaplét, 2 dl tejszínt, hagyd felforrni, majd öntsd rá a húsra. - tobax87

Ezek is érdekelhetnek

Friss