Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Stallone extrém diétával készült élete filmjére

default user icon
MME
Megvan az a jelenet a Rocky című filmből, amikor a főhős felkel hajnal négykor, és álmosan beleüt néhány tojást a pohárba, majd megissza? Sylvester Stallone ugyan nem így indítja a napját a való életben, de a kétszeresen Oscar-díjra jelölt színész, filmrendezőnek is voltak fura étkezési szokásai.

Arnold Schwarzenegger mellett Sylvester Stallone rendelkezik az egyik legjobb akcióhős-testalkattal Hollywoodban. A csupasport.hu  cikke szerint a Rocky és a Rambo sztárja 71 éves ugyan már, de még most is hatalmas motivációt nyújt a világ testépítőinek.Stallone hetente hat napot jár az edzőterembe, naponta kétszer edz. 

Persze ahhoz, hogy Stallone így nézzen ki, az étrendjére is oda kellett figyelnie. Ám saját bevallása szerint egy-egy szerep kedvéért olykor nem riadt vissza az extrém diétától sem. A Rocky 3 forgatására például 70 kilósra fogyott. Nagyon kevés barnarizsből, zabpelyhes kekszből és 25 csésze kávéból állt az étrendje. A forgatás alatt sokszor küzdött kimerültséggel. A sztár nem is ajánlja senkinek, hogy kipróbálja ezt az étrendet. Azt viszont, amit normál esetben követ, már igen.

Stallone étrendje magas fehérje- és szénhidráttartalmú és alacsony zsírtartalmú. Hogy pontosan mit eszik a sztár, azt a Csupasport.hu cikkéből megtudhatod. 

RÉGEN IS VÁGYTAK A KARCSÚSÁGRA - ÍME A MÚLT LEGEXTRÉMEBB FOGYÓKÚRÁI >>> 

23 KILÓT HÍZOTT ÉS DEPRESSZIÓS LETT AZ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNŐ >>> 

TÖBB, MINT 20 KILÓTÓL SZABADULT MEG, ÉS ELKÉPESZTŐEN KIGYÚRTA MAGÁT GORDON RAMSAY! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss