Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Spenóttal és sajttal töltött csirkemell

Hozzávalók

  • 4 db csirkemellfilé
  • bors
  • 20 dkg spenót ( fagyasztott is jó )
  • 4 dkg vaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg szeletelt sajt
  • pirospaprika
  • olaj

Elkészítés

    1. A csirkemellfiléket megmossuk, szárazra töröljük, és fél cm-enként bevagdossuk. Megsózzuk és megborsozzuk őket, majd félretesszük.
    2. Száraz, forró serpenyőben megfonnyasztjuk a spenótot. A vajat felforrósítjuk, és kissé megpirítjuk rajta a meghámozott, átnyomott fokhagymát. Hozzáadjuk a spenótot, és néhány percig kevergetve pároljuk.
    3. A fokhagymás-spenótos keveréket a sajtszeletekkel együtt elosztjuk a csirkemellekbe vágott zsebekben. Azután megszórjuk a húsokat 1-1 csipet pirospaprikával.
    4. Megkenünk kevés olaj jal egy darab alufóliát, elrendezzük rajta a csirkemelleket, majd becsomagoljuk őket. Tepsibe tesszük, és a 200 fokos sütőbe toljuk 30 percre. Végül kicsomagoljuk a húsokat, és néhány perc alatt aranyszínűre pirítjuk.

    MÉG TÖBB ISTEI SPENÓTOS RECEPT >>> 

    14 GYORS ÉS EGYSZERŰ VACSORA CSIRKEMELLBŐL >>> 

    MÉG TÖBB SAJTOS FINOMSÁG >>> 

Megjegyzés

Ha már unod a csirkemellet rántva, sütve, grillezve is, akkor készítsd el ezt a zsebes csirkét!

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek