Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos tortilla zöldségraguval töltve

30 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Megmossuk és megszárítjuk a zöldségeket. A petrezselymet és a fokhagymátfelaprítjuk.Apróra vágjuk az olajbogyót, apróbb kockákra a pritaminpaprikát és karikákra az újhagymát.
  2. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és ha elég forró,a krémsajt és a petrezselyem kivételével beletesszük azösszes hozzávalót.
  3. Ha a zöldségek megpuhultakhozzáadjuk a krémsajtot, majd, amikor teljesen elolvadt,beletesszük a petrezselymet is. A petrezselyemből egy keveset meghagyunk a díszítéshez.
  4. Ha kész a krémsajtos, zöldséges töltelék, akkor áttesszük egy tányérba éselöblítjük a serpenyőt, majd szárazara töröljük, majdátmelegítjük benne aházilag készített, spenótos kukoricatortillát.
  5. Amint a tortilla átmelegedett, egy vágódeszkárahelyezzük, rákenjük a tölteléket, majd szorosan, hengeresen feltekerjük, és egyforma szeletekre vágjuk.

    RENDELD HÁZHOZ AZ ELŐKÉSZÍTETT ALAPANYAGOKAT, ÉS FŐZZ AKÁR EGY SÉF! >>>  

    A recept alapanyagai már nem biztos hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon!

Megjegyzés

Figyelem! A fűszerek adagjai relatív mértékűek, mennyiségük ízlés szerint csökkenthető, növelhető. Az elkészítési idő a gyakorlottság függvényében változhat. - ChefbagMME

Ezek is érdekelhetnek

Friss