Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Spenótos tortilla zöldségraguval töltve

Hozzávalók

  • 4 db házi spenótos kukorica tortilla
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db piros pritamin paprika
  • fekete olajbogyó
  • 10 dkg krémsajt
  • 1 db újhagyma
  • olíva olaj

Elkészítés

    1. Megmossuk és megszárítjuk a zöldségeket. A petrezselymet és a fokhagymátfelaprítjuk.Apróra vágjuk az olaj bogyót, apróbb kockákra a pritaminpaprikát és karikákra az újhagymát.
    2. Egy serpenyőben olaj at hevítünk, és ha elég forró,a krémsajt és a petrezselyem kivételével beletesszük azösszes hozzávalót.
    3. Ha a zöldségek megpuhultakhozzáadjuk a krémsajtot, majd, amikor teljesen elolvadt,beletesszük a petrezselymet is. A petrezselyemből egy keveset meghagyunk a díszítéshez.
    4. Ha kész a krémsajtos, zöldséges töltelék, akkor áttesszük egy tányérba éselöblítjük a serpenyőt, majd szárazara töröljük, majdátmelegítjük benne aházilag készített, spenótos kukoricatortillát.
    5. Amint a tortilla átmelegedett, egy vágódeszkárahelyezzük, rákenjük a tölteléket, majd szorosan, hengeresen feltekerjük, és egyforma szeletekre vágjuk.

      RENDELD HÁZHOZ AZ ELŐKÉSZÍTETT ALAPANYAGOKAT, ÉS FŐZZ AKÁR EGY SÉF! >>>  

      A recept alapanyagai már nem biztos hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon!

Megjegyzés

Figyelem! A fűszerek adagjai relatív mértékűek, mennyiségük ízlés szerint csökkenthető, növelhető. Az elkészítési idő a gyakorlottság függvényében változhat.

ChefbagMME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin