Elkészítés: A vöröshagymát vékonyra szeletelem, és a felforrósított olívaolajon megdinsztelem. Hozzáadom a félbevágott koktélparadicsomot, és kb. 1 percig együtt párolom. Ezután a serpenyőt leveszem a tűzről, beleteszem a nagyobb darabokra aprított, megpucolt spenótlevelet és azt apróra vágott bazsalikomot, és az egészet kevergetés közben hagyom megfonnyadni.
Közepes méretű kivajazott tepsibe vagy jénai tálba terítem, beleszórom a kis kockákra vágott sajtot, végül a sóval és fehérborssal fűszerezett felvert tojást a tetejére öntöm. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 25 perc alatt készre sütöm.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre