Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos nokedli tofuval

60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A spenótot sós vízben megfőzöm, lecsöpögtetem. Mikor kihűlt, összeturmixolom 1-2 gerezd fokhagymával.

A többi alapanyagot összekeverem a spenóttal együtt, és fél órát állni hagyom, hogy a liszt és a zabpehely is megduzzadjon.

Forrásba lévő vízbe nokedliszaggatóval beleszaggatom a tésztát. Ha feljött a tetejére, szűrőkanállal kiszedem, és hideg vízzel leöblítem.

Ezután egy lábasba kevés hideg olajra teszem. Enyhén összekeverem.
A tofut apróra vágom, és rászórom a tetejére. Párolt céklasalátával nagyon finom!

Ezek is érdekelhetnek

Friss