Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos muszaka

75 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

A felforrósított olajon üvegesre pároljuk a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a darált húst, és lepirítjuk. A paradicsompürét ráöntjük, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, rászórjuk a kakukkfüvet, és az egészet kb. 5 percig pároljuk.

2.

A megtisztított spenótot forrásban lévő, sós vízbe dobjuk 3-4 percre, majd hideg vízzel leöblítjük, és apróra daraboljuk. A paradicsomokat félbevágjuk.

3.

Egy tepsit kivajazunk. Váltakozva belesimítjuk a paradicsomos húst és a spenótot úgy, hogy a sort a húsos massza zárja. A tetejére a félbevágott koktélparadicsomokat tesszük.

4.

A felvert tojásokat ráöntjük, és a sajttal megszórjuk. 180 fokra előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt készre sütjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss