A felforrósított olajon üvegesre pároljuk a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a darált húst, és lepirítjuk. A paradicsompürét ráöntjük, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, rászórjuk a kakukkfüvet, és az egészet kb. 5 percig pároljuk.
A megtisztított spenótot forrásban lévő, sós vízbe dobjuk 3-4 percre, majd hideg vízzel leöblítjük, és apróra daraboljuk. A paradicsomokat félbevágjuk.
Egy tepsit kivajazunk. Váltakozva belesimítjuk a paradicsomos húst és a spenótot úgy, hogy a sort a húsos massza zárja. A tetejére a félbevágott koktélparadicsomokat tesszük.
A felvert tojásokat ráöntjük, és a sajttal megszórjuk. 180 fokra előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre