Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos marhahústekercs

MME MME
75 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Először készítsük el a tölteléket: egy fazékban olvasszuk fel a vajat, adjuk hozzá a szétzúzott fokhagymát, és 3 percig pirítsuk. Adjuk hozzá a spenótot, sózzuk, borsozzuk meg, keverjük jól át, majd még 1 percig pirítsuk. Keverjük a töltelékhez a zsemlemorzsát, hagyjuk kihűlni, majd adjuk hozzá a felvert tojást.

A hússzeleteket tegyük két zacskó közé, és klopfoljuk ki kb. 3 mm vastagra. Osszuk el rajtuk a spenótos tölteléket, mindegyiket tekerjük fel és rögzítsük hústűvel. Forgassuk meg őket lisztben, és 5 percen át pirítsuk forró olajban.

Egy lábasba öntsünk kevés húslevet, tegyük bele a tekercseket, és kis lángon, 50 percig hagyjuk párolódni.

Ezek is érdekelhetnek

Friss