Először készítsük el a tölteléket: egy fazékban olvasszuk fel a vajat, adjuk hozzá a szétzúzott fokhagymát, és 3 percig pirítsuk. Adjuk hozzá a spenótot, sózzuk, borsozzuk meg, keverjük jól át, majd még 1 percig pirítsuk. Keverjük a töltelékhez a zsemlemorzsát, hagyjuk kihűlni, majd adjuk hozzá a felvert tojást.
A hússzeleteket tegyük két zacskó közé, és klopfoljuk ki kb. 3 mm vastagra. Osszuk el rajtuk a spenótos tölteléket, mindegyiket tekerjük fel és rögzítsük hústűvel. Forgassuk meg őket lisztben, és 5 percen át pirítsuk forró olajban.
Egy lábasba öntsünk kevés húslevet, tegyük bele a tekercseket, és kis lángon, 50 percig hagyjuk párolódni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre