Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-húsos rakott tészta

60 perc
egyszerű
megfizethető
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A spenótos-húsos rakott tészta elkészítéséhez a húst felszeljük majd kiklopfoljuk, sózzuk és egy serpenyőben megsütjük, majd egy tepsi aljába egyengetjük.
  2. A hús olajában/zsírjában a felaprított fokhagymát megfonnyasztjuk (ne piruljon meg, mert akkor keserű lesz), majd a fagyasztott parajt hozzáadjuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk (kicsit sósabb legyen). 
  3. A tésztát sós, bő vízben kifőzzük, majd ha megfőtt, leszűrjük és a parajhoz adjuk. Összekeverjük és a sült hús tetejére rakjuk, megszórjuk sajttal, és 180 fokon kb. 30 percig sütjük, míg a sajt aranybarna lesz. 

Ezek is érdekelhetnek