Spenótos harcsaszelet

Hozzávalók

  • egy nagy szelet harcsafilé
  • két marék spenót
  • 5-6 szelet aszalt paradicsom (olívaolajban tárolt)
  • 6 db mozzarella golyó
  • 2 evőkanál reszelt parmezán
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • só,bors
  • egy gerezd fokhagyma
  • fél citrom

Elkészítés

    1. Megmossuk a halat, néhány csepp citromlével meglocsoljuk, majd sózzuk, borsozzuk.
    2. Bekapcsoljuk a sütőt, 180 fokra. Közben egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, erre rátesszük a halszeletet és mindkét oldalát elősütjük, oldalanként kb. 2-3 percigk, majd átszedjük egy tepsibe.
    3. Egy serpenyőbe olajat hevítünk, rárakjuk a spenótot, rányomunk egy gerezd fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, egy kicsit megfonnyasztjuk, majd ráhalmozzuk a hal tetejére. A spenótra tesszük a szárított paradicsomot, a mozzarellát és a sajtot. Forró sütőbe toljuk és addig sütjük ameddig a sajt ráolvad.

     

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek

Magazin