Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Spenótos-gombás quesadilla

default user icon

Hozzávalók

  • 15 dkg csiperkegomba
  • 2 ek olíva olaj
  • 15 dkg friss spenótlevél
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2-3 ág friss kakukkfű
  • frissen őrölt bors
  • 4 db búzatortilla
  • 15 dkg sajt
  • 2,5 dkg vaj

Elkészítés

    1. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, majd megpirítjuk rajta a gombát. Közben a spenótot megtisztítjuk, váltott vízben megmossuk. A pirított gombához adjuk a meghámozott és felszeletelt fokhagymával együtt. A leöblített kakukkfű lemorzsolt leveleivel fűszerezzük, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint, és addig pároljuk, míg a spenótlevelek kissé összeesnek.
    2. A tortillalapokat kiterítjük, majd rájukkanalazzuk a spenótos-gombás tölteléket. Mindre egy-egy szelet sajtot fektetünk, majd félbehajtjuk a tortillákat. A tetejüket egy kevés vajjal megkenjük, majd forró, száraz serpenyőben aranyszínűre sütjük mindkét oldalukat.

      BURRITO, QUESADILLA, ENCHILADA - VILLÁMGYORS VACSORÁK TORTILLÁBÓL >>> 

      Még több recept tortillából >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin