Keress receptre vagy hozzávalóra

Spenótos-gombás frittata

default user icon

Hozzávalók

  • 4 db tojás
  • 8 dkg csiperke
  • 8 dkg (bébi)spenót
  • 1 tk olaj
  • 5 dkg reszelt cheddar vagy edam sajt
  • frissen őrölt bors

Elkészítés

    1.  A grillsütőt előmelegítük a legmagasabb fokozaton. Az olajat egy sütésálló serpenyőben közepeslángon felforrósítjuk, és 2 percig pirítjuk benne a szeletelt gombát, amíg majdnem teljesen megpuhul. Hozzákeverjük a spenótot, és további 1 percig pirítjuk, amíg kissé megfonnyad. Sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük.
    2. Takarékra vesszük a lángot, majd ráöntjük a felvert tojásokat. 3 percig sütjük kevergtés nélkül, amíg a tojás összeáll. Megszórjuk a reszelt sajttal, majd a grill alá toljuk 2 percre. 
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin