Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-gombás egytál kolbásszal

30 perc
bonyolult
átlagos
2 adag

Elkészítés

Elkészítés: A krumplikat megkapirgálom, megmosom, s felteszem főni.

A vöröshagymát, az újhagymát és a paprikákat karikára vágom, a fokhagymát aprítom. Egy serpenyőben olívaolajon a hagymákat megdinsztelem. Közben a gombákat és a kolbászt szeletelem, a spenótot és a petrezselymet nagyobb darabokra vágom.

A hagymákhoz adom a paprikákat és a gombákat, rárakom a kakukkfüvet, sózom, borsozom, szórok rá oreganót. Amikor a gomba már majdnem puha, hozzáadom a kolbászt, a spenótot, a petrezselymet, ráöntöm a bort, összepárolom. A krumpli is megfőtt, lehet tálalni.

Ezek is érdekelhetnek

Friss