Elkészítés: A krumplikat megkapirgálom, megmosom, s felteszem főni.
A vöröshagymát, az újhagymát és a paprikákat karikára vágom, a fokhagymát aprítom. Egy serpenyőben olívaolajon a hagymákat megdinsztelem. Közben a gombákat és a kolbászt szeletelem, a spenótot és a petrezselymet nagyobb darabokra vágom.
A hagymákhoz adom a paprikákat és a gombákat, rárakom a kakukkfüvet, sózom, borsozom, szórok rá oreganót. Amikor a gomba már majdnem puha, hozzáadom a kolbászt, a spenótot, a petrezselymet, ráöntöm a bort, összepárolom. A krumpli is megfőtt, lehet tálalni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre