Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos csicseriborsó

MME MME
2
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. A spenótot főzzük meg fedő alatt egy kis sós vízben (max. 5 perc), majd egy szűrjük le, nyomkodjuk ki belőle a vizet. Vágjuk apróra.

2. Forró olajban süssük meg a zúzott fokhagymát, amikor aranysárga, adjuk hozzá a római köményt, a paprikát, a csicseriborsót, a spenótot és a citrom levét. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

3. Fedő alatt, takarékon főzzük kb. 15-20 percig, néha keverjük meg, és figyeljünk arra, hogy ne égjen oda (ami könnyen előfordulhat!).

Megjegyzés

Főtt tojást is készíthetünk mellé, úgy még tartalmasabb Ez egy nagyon egészséges étel, kiváló méregtelenítő, szóval a fogyizók is ehetik. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss