Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Spenótos-baconös gnocchi

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • 60 dkg konyhakész gnocchi
  • 5 dkg vaj
  • 25 dkg kockázott bacon
  • őrölt fekete bors
  • frissen reszelt szerecsendió
  • 15 dkg bébispenót

Elkészítés

  1. A gnocchit lobogó, forró, enyhén sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
  2. Egy nagy serpenyőben felhevítjük a vajat. Rászórjuk a kockázott bacont, ízesítjük kevés sóval, borssal és szerecsendióval, és kissé megpirítjuk. Hozzáforgatjuk a kifőtt, leszűrt gnocchit.
  3. A megmosott bébispenótból egy marékkal félreteszünk a tálaláshoz, a többit a gnocchihoz adjuk. Kevergetve sütjük, amíg a levelek megfonnyadnak. Friss spenótlevelekkel díszítve tálaljuk.

A 9 LEGJOBB GNOCCHI, AMINEK EGY OLASZ IS ELKÉRNÉ A RECEPTJÉT >>>

GNOCCHI HÁZILAG: 10 TIPP, HOGY JOBB LEGYEN, MINT AZ OLASZOKÉ! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss