Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Spenótos-baconös gnocchi

default user icon

Hozzávalók

  • 60 dkg konyhakész gnocchi
  • 5 dkg vaj
  • 25 dkg kockázott bacon
  • őrölt fekete bors
  • frissen reszelt szerecsendió
  • 15 dkg bébispenót

Elkészítés

    1. A gnocchit lobogva forró, enyhén sós vízben kifőzzük.
    2. Egy nagy serpenyőben felhevítjük a vajat. Rászórjuk a kockázott bacont, egy kevés sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük, és kissé megpirítjuk. Hozzáforgatjuk a kifőtt, leszűrt gnocchit.
    3. A megmosott bébispenótból egy marékkal tegyünk félre a tálaláshoz, a többit adjuk a gnocchihoz. Kevergetve összesütjük-forgatjuk amíg a levelek megfonnyadnak. Friss spenótlevelekkel díszítve tálaljuk.

      GNOCCHI HÁZILAG: 10 TIPP, HOGY JOBB LEGYEN, MINT AZ OLASZOKÉ! >>> 


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin