Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Spenótos-articsókás tésztasaláta

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 20 dkg főtt rizsszem tészta (Orzo)
  • 10 dkg zsenge spenót apróra vágva
  • 5 dkg szárított paradicsom apróra vágva
  • 1/2 fej lilahagyma apróra vágva
  • 3-5 evőkanál kimagozott és apróra vágott olívabogyó (Kalamata)
  • frissen őrölt feketebors
  • 50 dkg marinált articsókaszív apróra vágva (ne öntsd le a levétm ezt használjuk fel salátaöntetnek)
  • 15 dkg feta sajt apróra morzsolva

Elkészítés

    Elkészítés: Az előirtak szerint megfőzzük a tésztát, leszűrjük, majd tálba tesszük a nyers spenóttal, az aszalt paradicsom mal, a lilahagymával, az olívabogyóval és az articsókával, óvatosan összeforgatjunk. Rászórjuk a morzsolt fetát, meglcsoljuk az articsóka páclevével, ízlés szerít ízesíthetjük még, és tálaljuk.

    Jó étvágyat!

Megjegyzés

Isteni finom! Könnyű az elkészítése, és egészséges is.

ANIKO WIEHOFF
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin