Elkészítés: A spárgát megpucolom, megmosom, és kb. 5 cm-es darabokra vágom. Az újhagymát a spárgával azonos darabokra vágom.
A spagettit felteszem főni. Egy wok serpenyőben kevés teavajat hevítek, rádobom a nyers spárgát és az újhagymát. Kb. 7-8 percig párolom, közben sózom, borsozom. Nem várom meg, amíg a hagymadarabok szétfőnek, akkor jó, ha roppan, de megkap egy picit. Ráöntöm a tejszínt, forralok rajta egyet, és összekeverem a leszűrt spagettivel.
A felaprított petrezselymet már csak akkor keverem bele, ha elzártam a gázt a serpenyő alatt. Azonnal tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre